Verkoop

Wil jij je merchandise producten aanbieden in een webshop en/of verkopen tijdens je tour of concert? Dit kan Merchandise&Entertainment voor je verzorgen. Er zijn verschillende samenwerkingsvormen mogelijk.

Verkoop op locatie

Voor artiesten, evenementen en festivals is verkoop op locatie een belangrijke inkomstenbron. Wij hebben een groot team van enthousiaste verkoopmedewerkers voor je klaar staan. Na overleg met jou verzorgen we de transport van en naar de locatie. Op locatie zelf verzorgen wij een gepersonaliseerde stand, waar pinnen uiteraard geen probleem is.

We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw tour/event. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Webshop

Het online verkopen van je producten wordt steeds belangrijker en populairder. Merchandise&Entertainment kan een gepersonaliseerde webshop voor je bouwen. Hierin kan je producten in een ‘pre-sale’ plaatsen, kortingen toepassen of gesigneerde items toevoegen. De webshops kunnen in meerdere talen worden aangeboden. Wat jij wilt! Vanuit ons magazijn verzorgen wij vervolgens de fulfilment van de orders die in jouw shop binnenkomen.

Bekijk hier een aantal voorbeelden van onze webshops:

Merchandise&Entertainment beheert de webshops. Van hosting en updates voor je online winkel tot de gehele fulfilment richting de klant. De producten worden opgeslagen in ons magazijn. Vanuit hier wordt de uitlevering voor de verkoop gerealiseerd. Wij verzorgen de verzending, retouren, financiële afhandeling en aftersales.

Charts

Uniek aan de verkoop (op locatie en via onze webshops) via Merchandise&Entertainment is dat de audio verkopen meetellen voor de officiële Nederlandse en Belgische hitlijsten. Merchandise&Entertainment scant alle verkopen voor de Dutch Charts en de Ultratop! In eerdere (pre-)order projecten van een album zijn wij in staat geweest gezamenlijk deze hoog in de album hitlijsten binnen te laten komen.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?
Neem dan contact met ons op, we bespreken graag de mogelijkheden.