Merchandise&Entertainment

Verkoop

Wil jij je merchandise producten aanbieden in een webshop en/of verkopen tijdens je tour of concert? Dan ben je bij Merchandise&Entertainment aan het juiste adres.

Verkoop op locatie

Wij hebben een groot team van enthousiaste verkoopmedewerkers voor je klaar staan. In overleg met jou verzorgen we het transport van en naar de locatie. Op de locatie verzorgen wij een gepersonaliseerde stand, waar elektronisch en contant betalen mogelijk is.

We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw tour of evenement. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

pers
Concert stand
Concert at Sea Merchandise stand Verkoop op lokatie

Webshop

M&E kan een gepersonaliseerde webshop voor je bouwen. Hierin kun je alle gewenste artikelen plaatsen en eventueel een ‘pre-sale’ instellen. De webshops kunnen in meerdere talen worden aangeboden. Samen maken we een webshop zoals jij dat wil!

M&E beheert de webshops. Van hosting en updates tot de gehele fulfillment richting de klant.

Daarnaast bieden we ook de optie om de klantvragen en retouren af te handelen. Onze medewerkers van de klantenservice staan elke dag klaar om klanten te woord te staan.

Charts

Wat de verkoop via M&E uniek maakt is dat de audio verkopen meetellen voor de officiële Nederlandse en Belgische hitlijsten. Dit geldt voor zowel verkopen via de webshop als verkoop op locatie. Merchandise&Entertainment scant alle verkopen voor de Dutch Charts en Ultrapop! In eerdere projecten zijn we in staat geweest samen albums hoog in de hitlijsten binnen te laten komen.

Webshop voorbeelden